Nascholingen Klachten & Geschillen

GAIA-support EKC

Als EKC heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Het is voornamelijk liefdewerk oud papier. Ten behoeve van de accreditatie van de bijeenkomsten van de FTO/Toetsgroepen, biedt DOKh graag ondersteuning aan met de volgende activiteiten:

GAIA-support EKC

Als EKC heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Er komt veel administratie bij kijken, dat is belangrijk, maar niet het leukste onderdeel van het EKC werk. DOKh kan u hierbij ondersteunen door middel van GAIA-support (voorheen PAM plus).

Wat is GAIA-support?

Wij bieden ondersteuning met betrekking tot de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA. Het gaat om de accreditatieaanvragen van de bijeenkomsten in GAIA. Je draagt natuurlijk nog steeds zelf zorg voor het opstellen van het jaarplan, de presentielijsten en verslagen.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je:

  • een ontvangstbevestiging sturen met uitleg GAIA-support;
  • een maand voor aanvang een herinnering sturen m.b.t. het jaarplan;
  • het jaarplan invoeren in GAIA;
  • aanvragen van de accreditatie en invoer van de benodigde documenten in GAIA;
  • twee maal per jaar een herinnering sturen voor aanleveren benodigde documenten;
  • na afronding een bevestiging mailen.

Benodigdheden voor accreditatieaanvraag toetsgroep via GAIA: jaarplan, verslagen, presentielijsten en evt. overige documenten, zoals PowerPoint-presentaties. Op verzoek kunnen voorbeelden van formulieren worden gemaild.

Naast hulp bij de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA worden de aanvragen beoordeeld door de Perifeer Accrediteringsmedewerker (PAM) van Stichting DOKh. Klik hier voor meer informatie over de PAM. 

Wat kost het?

De kosten van GAIA-support zijn € 100,- per toetsgroep. Je krijgt hiervoor een factuur gemaild. Facturatie per deelnemer is niet mogelijk. De kosten van de PAM zijn niet inbegrepen. De kosten van GAIA-support komen bij de vaste kosten voor een toetsgroep ad € 250,-. 

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden kan via dit formulier, wij vragen hierin om enkele persoonlijke gegevens. Ook heeft de Stichting inloggegevens nodig van jouw EKC-account in GAIA en toestemming deze te gebruiken.

Contact:

Voor vragen en aanmelding kun je altijd contact opnemen met Esther Luinge via eluinge@dokh.nl of 072-5208325.

Relevante informatie: