Nascholingen Klachten & Geschillen

Inventarisatie van risicofactoren in het Engels

In deze 4 uur durende online training leer je (met behulp van de woordenlijsten) alarmsymptomen en risicofactoren te benoemen en ben je in staat een risicoanalyse uit te voeren in het Engels. De training is onderdeel van de hercertificering van de Post-MBO opleiding CVRM.

Inventarisatie van risicofactoren in het Engels

Data meerdaagse
cursus:
Dinsdag 1 oktober 2024: Online bijeenkomst 1 (19.00 - 21.00)
Dinsdag 15 oktober 2024: Online bijeenkomst 2 (19.00 - 21.00)
Doelgroep:
CVRM Spreekuur Ondersteuner Huisarts
Locatie:
online
Accreditatie:
4 uur
Kosten:
Cursusprijs: € 225,00
Korting met nascholingsabonnement: € -40,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Abonnement:
Docente(n):
Jeannette Curral

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Melisa Jongkind
T 072 - 527 91 00
E mjongkind@dokh.nl

Inventarisatie van risicofactoren in het Engels tijdens een CVRM-spreekuur

Post-MBO hercertificering voor wie eerder de CVRM Ondersteuner Huisarts heeft gevolgd. Het telt voor de hercertificering van je bevoegdheid (inhoudelijke training van 4 uur).

Het gebruik van de Engelse taal moet steeds meer worden ingezet tijdens de spreekuren van doktersassistenten en ondersteuners. Vooral het specifiek kunnen uitvragen van patiƫnten blijkt vaak moeizaam te verlopen door een tekort aan woordenschat op het gebied van medisch Engels.

In deze 4 uur durende online training leer je met behulp van de woordenlijsten, kun je alarmsymptomen en risicofactoren benoemen en ben je in staat een risicoanalyse uit te voeren in het Engels.

De training wordt gegeven door Jeannette Curral, docent Engels (Med) en tevens werkzaam in een huisartsenpraktijk als doktersassistente/ SOH.


Inschrijven

Bij uw eerste inschrijving voor een nascholing, ontvangt u ook onze nieuwsbrief. Deze ongeveer 2-wekelijkse nieuwsbrief bevat voor uw beroepsgroep interessante informatie en geaccrediteerde nascholingen. Zo blijft uw vakkennis up to date! Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen, klik dan hier.

Inschrijven voor deze cursus