Nascholingen Klachten & Geschillen

Nascholingsabonnement voor huisartsen

Nascholingsabonnement voor huisartsen

Het nascholingsabonnement is bedoeld voor huisartsen (gevestigd, praktijkhoudend, waarnemer of huisarts in loondienst) die scholingen met korting (ook voor hun praktijkpersoneel) bij DOKh willen volgen.

DOKh biedt voor het nascholingsabonnement het volgende:

 • De nascholingen van de WDH in uw eigen gebied. Voor u bekende huisartsen vinden het leuk om scholingen te maken; zij worden ondersteund door DOKh bij hun initiatieven;
 • Geaccrediteerde bovenregionale nascholing zoals: Noord-Hollandse Praktijkdag, Westfriese Meerdaagse, Warffum-cursus, Wintercursus naar een ski-oord, KennemerMeer Dagen, Najaarscursus op een zonnige locatie, Dag van de Eerstelijn en alle andere nascholingen die u terug kunt vinden op onze website;
 • AED/BLS Volwassen-, kinder- en babyreanimatie (3 punten) met 50% korting;
 • Geaccrediteerde nascholing huisartsenposten;
 • De steun van toetsgroepen onder leiding van een EKC gesuperviseerd door de PAM (FTO/toetsing);
 • Training/opleiding EKC door DOKh;
 • Onafhankelijke nascholing/training doktersassistenten en praktijkondersteuners;
 • Kwaliteitsprojecten zoals de NHG praktijkaccreditering;
 • Incompany-trainingen op aanvraag;
 • Een plaatselijk coördinator die voor u de vertaling maakt van wensen naar daadwerkelijke nascholing; die zorgt voor zowel inhoudelijke als praktische coördinatie; hij/zij is voor u het onmisbare aanspreekpunt binnen uw regio;
 • De urenregistratie van door u gevolgde DOKh-scholingen wordt door DOKh in het GAIA-systeem voor u bijgehouden. U kunt zelf de voor u bijgehouden accreditatiepunten in uw persoonlijk dossier in PE-Online controleren.

Voor het complete nascholingsprogramma verwijzen wij u graag naar het cursusaanbod op onze website. Inschrijven voor scholingen kan rechtstreeks via de website. U kunt op de website éénmaal uw profiel instellen. U kunt daarna met uw inlogcode en wachtwoord inloggen, zodat u niet elke keer opnieuw al uw gegevens in hoeft te vullen.

Kosten en voorwaarden

De kosten voor een nascholingsabonnement zijn € 245,00 op jaarbasis en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.
Voor ZZP-ers geldt een tarief van € 125,00 op jaarbasis en ook deze wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

U kunt per kwartaal starten en u schrijft in voor minimaal 1 volledig kalenderjaar indien u per 1 januari inschrijft. Schrijft u later in (per 1 april, 1 juli of 1 oktober) dan verplicht u zich in elk geval in te schrijven t/m het volledige jaar erop. Opzeggen kan alleen per mail voor 1 november van het lopende jaar aan: aansluiting@dokh.nl

Wat krijgt u hiervoor:

 • DOKh-abonnees betalen gemiddeld € 20,-per geaccrediteerd uur minder dan niet-abonnees. Grotere scholingen, E-learnings en uitzonderingen daargelaten.
 • DOKh-abonnees betalen voor hun doktersassistent(en) en/of POH'er(s) € 10,- per geaccrediteerd uur minder dan doktersassistenten en POH'ers van niet-DOKh abonnees.
 • Bovenstaande betekent dat u bij bijvoorbeeld 8 nascholingsuren van uzelf én 9 uur van uw doktersassistent e/o POH u het abonnementstarief van € 245,00 reeds heeft terugverdiend (óf 13 uren nascholing van uzelf óf 25 uren nascholing van uw doktersassistent e/o POH).
 • DOKh-abonnees krijgen een exclusieve korting bij de firma Mediq Medeco te Ede. Als abonnee ontvangt u maar liefst 19% korting op de meest gebruikte en verkochte merken: Klinion, Tork, Ethicon, Terumo, Roche, Absorin en HemoCue. Deze merken bieden een ruim scala aan verbruiksartikelen, zoals gazen, watten, spuiten, naalden en testmaterialen. U ontvangt 17% korting op alle overige verbruiksmaterialen en investeringsgoederen. U ontvangt 19% korting op technische controle en onderhoud van uw medische instrumenten. Gratis installatie van hun barcode voorraadbeheer systeem, waarmee uw bestellingen aanzienlijk sneller en accurater gedaan kunnen worden. Bovenstaande kortingen zijn niet geldig op autoclaven, echosystemen, acties en aanbiedingen.
 • DOKh-abonnees krijgen een exclusieve korting bij Otto's kantoorcentrum te Broek op Langedijk. Als abonnee ontvangt u maar liefst gemiddeld 20% korting op alle artikelen in de webshop met uitzondering van acties en aanbiedingen. Het assortiment van Otto's Kantoorcentrum omvat kantoorartikelen, ICT, Kantoormachines en kantoorinrichting. Let op: om de scherpe tarieven te zien dient u in te loggen.
 • DOKh-abonnees kunnen een gratis personeelsadvertentie plaatsen op de DOKh-website. Niet DOKh-abonnees betalen hiervoor € 50,00.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven d.m.v. het aanklikken van de onderstaande button. Na het versturen van het digitale formulier ontvangt u per email een kopie van uw inschrijving. De definitieve bevestiging (met factuur of aankondiging incasso) volgt binnen 3 weken per mail. Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met alle op deze pagina genoemde voorwaarden.

Inschrijven voor het nascholingsabonnement