Nascholingen Klachten & Geschillen

Nieuws

Nieuws

Hand-outs van het SOH-congres

Was je op donderdag 6 juni jl. aanwezig op het SOH-congres in Zwolle? Download dan hier de hand-outs.
Lees verder


Nu Niet Zwanger, onderdeel van kansrijke start

NNZ, onderdeel van het programma Kansrijke Start en gesteund door het ministerie van VWS, helpt mensen in kwetsbare situaties bij het maken van bewuste keuzes over hun kinderwens, om onbedoelde zwangerschappen te voorkomen.
Lees verder


Klinische les

Een longembolie geldt als een van de meest gemiste diagnoses in de eerste lijn. De klachten zijn vaak atypisch en aspecifiek. In de huisartsenpraktijk wordt de diagnose longembolie bij 26% van de patiënten pas na meer dan 7 dagen gesteld en in de tweede lijn wordt in 12 tot 75% van de diagnoses longembolie vertraagd gesteld.
Lees verder


Docenten gezocht voor Post-MBO opleidingen

De vraag naar onze Post-MBO opleidingen voor doktersassistenten groeit. Daarom zijn wij voor de diverse opleidingen op zoek naar nieuwe docenten voor diverse locaties in Nederland.
Lees verder


Stichting DOKh ontzorgt de zorgaanbieder die tevens werkgever is!

Als werkgever (praktijkhouder, eigenaar van een kliniek of andere zorgorganisatie met medewerkers in dienst) bent u krachtens de Arbowet (artikel 3 lid 2) verplicht beleid te voeren gericht op voorkoming en/of beperking van psychosociale arbeidsbelasting. Het begrip psychosociale arbeidsbelasting omvat de onderwerpen seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie of wel ongewenste omgangsvormen of grensoverschrijdend gedrag.
Lees verder


Externe vacatures

Heeft u een nascholingsabonnement bij DOKh? Dan kunnen wij hier gratis uw vacature plaatsen. Deze blijft dan 1 maand op onze site staan. Voor niet-leden bedragen de kosten € 50,-.
Lees verder