Nascholingen Klachten & Geschillen

Vacature: Begeleider Casuïstiekbespreking CVRM (m/v) gezocht

Ben je een POH-s en heb je relevante ervaring met ketenzorgpatiënten CVRM? Wij zoeken iemand om sessies te begeleiden waarin casuïstiek op het gebied van CVRM wordt besproken. Lees verder om te kijken of dit bij je past.

Vacature: Begeleider Casuïstiekbespreking CVRM (m/v) gezocht

Sinds september 2020 leidt Stichting DOKh doktersassistenten op tot CVRM Spreekuur Ondersteuner Huisarts. In deze functie levert de assistent een actief aandeel in de opsporing en begeleiding van mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Resultaat is een betere organisatie van de primaire preventie, het ontlasten van spreekuren van huisartsen en POH’s en extra uitdaging en verdieping.

Na het volgen van de opleiding dient de assistent driejaarlijks hercertificering te volgen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Begeleider Casuïstiekbespreking CVRM (m/v)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van sessies waarin casuïstiek op het gebied van CVRM wordt besproken. Dat kan gaan bijvoorbeeld gaan om communicatie met de patiënt, maar ook om medisch inhoudelijke vraagstukken.

Wat ga je doen?

  • Je leidt casuïstiek besprekingen voor doktersassistenten om kennisuitwisseling en professionele ontwikkeling te bevorderen.
  • Je ondersteunt deelnemers bij het analyseren van zaken waar zij tegenaan lopen in hun werk als SOH CVRM en het toepassen van de relevante protocollen.
  • Je creëert een open en respectvolle leeromgeving waarin deelnemers kunnen bijdragen aan de discussie.
  • Je bent op de hoogte van actuele medische richtlijnen en ontwikkelingen om de kwaliteit van de besprekingen te waarborgen.

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde opleiding tot POH-s met relevante ervaring met ketenzorgpatiënten CVRM.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om ingewikkelde medische informatie begrijpelijk over te brengen.
  • Affiniteit met het faciliteren van groepsdiscussies en het aansturen van professionele ontwikkeling.
  • Een flexibele en empathische houding.

Voordat je start als begeleider kun je eerst een Casuitiekbespreking van het Vrouwenspreekuur meedraaien. 

Herken jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan nu en draag bij aan de professionele groei van de door ons opgeleide doktersassistenten. Stuur je CV en motivatiebrief naar José Lentz via jlentz@dokh.nl.