Nascholingen Klachten & Geschillen

Dag van de Eerstelijn op 21 juni 2023

Onze traditionele Dag van de Eerstelijn vindt komend jaar plaats op 21 juni 2023 in het AFAS stadion in Alkmaar!

Dag van de Eerstelijn op 21 juni 2023

Een nieuwe locatie voor onze traditionele Dag van de Eerstelijn, is die locatie nou een hoofd– of een bijzaak? Uiteraard verschilt dat van persoon tot persoon. Wat vind jij belangrijk, waar leg jij de nadruk op of bestaat er niet zoiets als hoofd– en bijzaken en is alles even belangrijk.

Voor wat de inhoud van ons programma betreft geldt hetzelfde! Welke zorg zie jij als hoofdzaak, wat is bijzaak of bestaat ook hierin dit onderscheid eigenlijk niet en hangt het van de patiënt af, de drukte in de praktijk, de focus die je zelf legt op de zorg die je verleent?

Bekijk ons mooie aanbod van deze Dag van de Eerstelijn en bepaal voor jezelf welke workshops voor jou deze dag de hoofdzaak zijn en schrijf je daarvoor in. Je bent welkom bij ieder onderwerp zelfs als dat bijzaak is voor de zorg die jij verleent.

Heel graag tot ziens op 21 juni 2023 op onze Dag van de Eerstelijn.

Namens alle medewerkers van Stichting DOKh en al onze docenten