Nascholingen Klachten & Geschillen

Columns in het Cg-magazine

Femke Moerbeek, jurist en lid van de calamiteitencommissie schrijft columns voor het Cg magazine. In dit vakblad van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) behandelt zij juridische kwesties en bespreek zij casuïstiek.

Columns in het Cg-magazine

Femke Moerbeek, jurist en lid van de calamiteitencommissie schrijft columns voor het Cg magazine. In dit vakblad van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) behandelt zij juridische kwesties en bespreekt zij casuïstiek:

Fout gegaan maar ook fout gedaan? Lees hier de eerste column over het verschil tussen een complicatie en calamiteit. Vanaf pagina 38 Cg-magazine.

Wettelijke grondslag van cosmetisch handelen! Lees hier de leerpunten uit een casus. Vanaf pagina 26 CG-magazine.