Nascholingen Klachten & Geschillen

SCEN

SCEN faciliteert onafhankelijke consultaties bij euthanasie. Stichting DOKh verzorgt de dienstroosters voor SCEN-artsen in Holland Noord en Amsterdam én ondersteunt bij de intervisiebijeenkomsten.

SCEN

Het aanvragen van een consult door een SCEN-arts kan bij ATA via telefoonnummer 020 - 592 33 95.
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

SCEN is een programma van de KNMG en is opgezet om onafhankelijke consultaties bij euthanasie te faciliteren. Sinds 1 augustus 2004 wordt de ondersteuning van het SCEN-project (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) in het gebied Holland Noord en Amsterdam verzorgd door Stichting DOKh. DOKh ondersteunt de intervisiebijeenkomsten (vier keer per jaar) en verzorgt de dienstroosters van de SCEN-artsen.

Wil je SCEN-arts worden?

Op zoek naar een nieuwe verdieping in uw werk? We zoeken nieuwe SCEN-artsen in de regio Noord-Holland Noord. Het werk is zeer boeiend en interessant: u ondersteunt collega’s en patiënten bij de indringende vragen aan het eind van iemands leven. Bij elke oproep staat u voor de uitdaging om ‘de vraag achter de vraag’ helder te krijgen en dilemma’s te bespreken. Lees hier meer over hoe u SCEN-arts kunt worden.

Contactpersonen bij Stichting DOKh:

Voor de dienstroosters:

Esther Luinge
eluinge@dokh.nl
072 - 520 83 25

Relevante informatie: